Diensten

Ontwerp/DTP

Een huisstijl bepaalt mede de uitstraling van uw bedrijf. Wilt u vertellen dat u de goedkoopste bent? De beste kwaliteit levert? etc. Dit bereikt u onder andere door de juiste huisstijl. Huisstijlitems zijn o.a.: logo, briefpapier, enveloppe en visitekaartje.

Wilt u een boodschap overbrengen via andere uitingen? Het is belangrijk dat deze uitingen aansluiten op uw huisstijl. StudioLoos helpt u graag met deze realisatie, van opmaak tot het drukken of plaatsen daarvan. Voorbeelden: brochure, advertentie, uitnodiging, jaarverslag, verpakking, website, t-shirt, pen, e.a.

Communicatieadvies

Er zijn veel manieren om te communiceren en het is de uitdaging hierbij de juiste communicatiemiddelen te kiezen. Bij het overbrengen van een boodschap is het belangrijk dat uw doelgroep wordt bereikt. Dit lijkt erg makkelijk maar wie is uw doelgroep? Waar bevinden zij zich? Hoe krijgt u hun aandacht? Wat wilt u precies vertellen? Hoe gaat u ze dit vertellen? Daar helpt StudioLoos u graag mee. Rekening houdend met uw budget en toekomstwensen stelt StudioLoos voor u een communicatieplan op. StudioLoos kan dit samen met u bewaken en uitvoeren.

Concept

Een concept is het idee achter het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de campagne van Calve pindakaas. Calve wil graag zoveel mogelijk potten pindakaas verkopen. Hoe doen ze dat? Om het merk te laden: Van Calve word je groot en sterk. Dit zie je terug in hun campagnes zoals, pietertje jij kan echt niet voetballen….

Om tot een goed concept te kunnen komen, zijn er een aantal vragen nodig. Wie is uw doelgroep? Hoe krijgt u hun aandacht? Wat wilt u precies vertellen? Hoe gaat u ze dit vertellen? Een boodschap overbrengen zonder antwoorden op bovengestelde vragen is hetzelfde als 100 ballen de lucht inschieten en hopen dat iemand deze vangt.

StudioLoos gaat samen met u zoeken naar deze antwoorden om zo een passend concept te realiseren. Dit concept kan zowel door u of StudioLoos verder worden uitgewerkt.

Freelance

Heeft u bedrijf werk met betrekking tot vormgeving/dtp. Dan kunt u StudioLoos inschakelen om dit voor u te doen. Indien nodig bij u op locatie. Het voordeel is dat u hiervoor niemand hoeft aan te nemen en geen administratieve rompslomp hebt.

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom is fotografie een belangrijk onderdeel om een boodschap over te brengen. Zijn er producten die u bijvoorbeeld in een catalogus of op een webshop wilt laten zien? StudioLoos kan deze voor u fotograferen en meedenken op welke manier dit het beste tot zijn recht komt.